Image

TALLER LET'S SING BARBERSHOP

(Catalunya)

dissabte 15 de maig

Hora: de 10.30h a 13.30h

Lloc: Espai Marfà

Preu taller: 20€

Inscripcions limitades.

Atenció! Cal inscripció prèvia abans de l'1 de maig

Organitza: Espai Marfà
Col·labora: Girona A Cappella Festival

Taller obert a cantaires que vulguin conèixer la música de barberia, un estil genuïnament nord-americà que va guanyant adeptes en el nostre territori. Una oportunitat única de descobrir un estil diferent de cant a cappella amb una sonoritat molt particular i espectacular. Animeu-vos i veniu a contagiar-vos de la música barbershop!A càrrec de The Hanfris Quartet, quartet vocal (Jordi Forcadell, tenor | Juan Bertrand, lead | Gener Salicrú, baríton | Adrià Sivilla, baix).

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009 a Barcelona. Amb deu anys de trajectòria, han guanyat quatre vegades la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop i actualment es troben en la quarta posició en el rànking de quartets vocals europeus. Tot plegat fa que el conjunt sigui un dels quartets vocals de referència.

El repertori de The Hanfris Quartet és un viatge sonor que recorre una gran varietat de gèneres: des dʼestàndards de jazz i versions de música clàssica fins als hits pop més actuals. Aquest repertori, juntament amb la qualitat tècnica i interpretativa, una calidesa vocal molt pròpia, tocs dʼhumor i picardia i una gran dosi de connexió amb el públic són els ingredients bàsics del seu espectacle.